הלנת שכר

  • הלנת שכר
    מוטקה | 26/05/2016 11:08

    שלום,עבדתי כשלוש שנים כטכנאי שטח בשנה האחרונה שמתי לב שהמעביד אינו משלם לנו ש"נ מעבר לשעות הגלובליות כאמור בחוזה לאחר דיונים רבים אם מנהליי ואם משאבי אנוש וחשבת השכר שניסו לבטל ולמשוך זמן נמצאו טעיות ב20 חודשי עבודה באותו חודש פוטרתי שולמו לי הפרשי שכר +ריבית 4% ללא פיצוי הלנת שכר ,יש לציין שייצגתי קבוצת עובדים הליך השימוע היה לא תקין וקצר בניגוד להסכם הקיבוצי שצירו אותי כעובד בעייתי ( הייתי עובד מצטיין) במסגרת הבדיקות שערכתי נמצאו הפרות נוספות ורבות מאוד על חוקי המגן כשכר מינימום,שעות נוספות מעבר ל 60 שעות חודשיות תקן חודשי מעל 186 שעות אי תוספת יוקר וותק ע"פ הסכם קיבוצי שנחתם בשנה האחרונה שעבדתי במקום .אני בהליך משפטי הן מבחינת הערוץ הפלילי (משרד התמ"ת ) והאזרחי בבית הדין לעבודה .רציתי לדעת מה סיכויי במשפט האזרחי מבחינת הלנת שכר כמו שהבנתי חוק ההתיישנות במקרה שלי גדל מ60 יום לשנה עקב הפרות חוזרות ונשנות (מעל 3 הלנות שכר)הגשתי תביעה לאחר 120 יום מפיטורי ותשלום הפרשי השכר ,ולגבי שאר הסעיפים יש לציין שאנני מצוייד בכל התלושים והנוכחות הקלטות מהשימוע ומסמכים נוספים .
    תודה מוטקה

    • הלנת שכר
      עו"ד לילך אקרמן | 30/05/2016 13:40

      שלום רב,

      לא ניתן לדעת את סיכויי טענותיך בלי לראות את כל החומר ואת עילות התביעה. ככל ואתה סבור שאתה יכול להוכיח את טענותיך ומדובר בזכויות המגיעות לך על פי חוק אז על פניו הסיכויים לטובתך.

      באשר להלנת שכר- נדיר שבתי הדין פוסקים פיצויי הלנה ואף זאת לא באופן מלא ובמקרים בהם מדובר בהפרה חמורה ומכוונת

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il