הסרת מידע בהליך פש"ר

  • דין
    דין | 14/05/2016 11:27

    מה העונש על  הסתרת מידע וכן אני יודע שבחיים הם לא יצליחו לעלות על זה  ומה התפקיד של כל אילו   בכונס שרואים  באתר  שאני בודק מה מצב התיק יותר חוקרים על מינוס 9 כמוני שבקושי משלם 150 שקל  מה זה יחידת מוסד שם או שזה סתם הפחדה ?

    • הסרת מידע בהליך פש"ר
      עו"ד צבי וישנגרד | 16/05/2016 16:59

      דין שלום,
      במסגרת הליך הפש"ר החייב מתחייב לנהוג בשקיפות בתום לב שאם לא כן עלול הדבר להוביל לביטול ההליך ובמקרים קיצוניים אך לנקיטת הליכים פליליים.
      הנני ממליץ לך לפעול בצורה שקופה ותמת לב.

      בברכה,

      צבי וישנגרד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      תובל 11, (בית לז-רום) רמת גן
      טל': 03-9786685; מייל: zvi@zvilaw.co.il