הגשת תביעת פיצויים לאחר תאונת דרכים

  • יעוץ
    אלונה | 02/05/2016 17:21

    שלום רב. לפני כשנתיים עברתי תאונה שגרמה לי לכאבים והגבלת תנועה בצוואר, גב וכתף, ולאחר כ8 חודשים עברתי תאונה נוספת שפגעה באותם האיזורים. נשלחתי לכל מני בדיקות, הלכתי לפיזיותרפיה(שני סבבים),וצילומים שיצאו תקינים, בסיום הפיזותרפיה הכאבים נותרו עם שיפור מועט ביותר. העורך דין שמגיש עבורי תביעה לביטוח ייעץ לי לעשות סי.טי, אך בגלל שהסיטי לא בריא ונותן הרבה קרינה סרבתי, ובקשתי ממנו לסגור את התביעה. כיום אני כבר מרגישה יותר טוב. לפני מספר ימים שאלתי אותו בקשר לתביעה, הוא אמר שעדיין לא סגר אותה, וייעץ לי שוב לעשות סיטי לפני שייסגור אותה, כי לדבריו גם במידה ולא יראו פגיעה, אם חלילה בעתיד אפגע בתאונה חמור יותר, יוכלו להגיד לי שאין שום הוכחה שהתאונה האחרונה גרמה לזה ולא הקודמות, ולא אפוצה על התאונה. אני מאוד לא מעוניינת לעשות סי.טי בגלל הקרינה, וכעת אני גם לא חושבת שיש צורך רפואי בגלל שאני כבר מרגישה טוב יותר, אך אני גם לא מעוניינת להגיע למצב כפי שהוא תיאר לי. מה כדאי לעשות? תודה!

    • הגשת תביעת פיצויים לאחר תאונת דרכים
      עו"ד ערן אלזם | 02/05/2016 22:49

      אלונה שלום,

      על מנת להשיב תשובה מושכלת, יש לדעת את פרטי התיק.

      המלצתי היא להקשיב לעורך דין שבידיו הפקדת את הטיפול בתביעתך, בשילוב עם שיקול דעתך וההמלצות של הרופאים המטפלים.

      בהצלחה,

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com