הסתרת מידע מהמנהל המיוחד

  • חסוי
    אשמח למענה קצר תודה | 18/04/2016 22:25

    המנהל מיוחד יכול לגלות שעבדתי בתקופה של 3וחצי שנים ב3 מקומות  ממשלתיים  ושניים מהם  היה עם תלוש אבל אין תיעוד על זה   רק על מקום אחד יש תיעוד השאלה אם הוא יכול לעלות זה   והאם  יש לו   רשות להיכנס לבקש פרטים מביטוח לאומי למרות שהבאתי הכול  ואין לי מה להסתיר חוץ מה שרשמתי

    • הסתרת מידע מהמנהל המיוחד
      עו"ד טל פינק שליש | 19/04/2016 11:42

      בוקר טוב,

      למנהל המיוחד סמכות להיכנס ולבקש פרטים מכל גורם שהוא מעוניין - בבקשת פשיטת הרגל חתמת על טופס ויתור סודיות בקשר לזה.
      לכן, התשובה לשאלתך חיובית - הוא יכול לעלות על זה.
      לגבי השאלה אם יעשה את זה - התשובה תלויה באופן ההתנהלות בהליך ותחושת הבטן של המנהל המיוחד אם יש צורך בחקירה מקיפה נוספת.

      תשומת ליבך כי הסתרת מידע מהמנהל המיוחד, מלבד העובדה כי אינה מועילה להליך במרבית המקרים, עשויה להביא לביטול הליך פשיטת הרגל ומהווה עבירה פלילית.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com

      • חסוי
        חסוי | 19/04/2016 13:10

        כנראה אכלתי אותה   אם ככה אפשר לשבת בכלא על זה מחמירים על זה?

        • הסתרת מידע מהמנהל המיוחד
          עו"ד טל פינק שליש | 19/04/2016 13:25

          לא כל כך מהר בודקים ולא כל כך מהר מגישים כתב אישום :)
          ציינתי את זה על מנת שמלוא המידע יהיה בפניך.

          בברכה,

          טל פינק שליש, עו"ד
          מנהלת פורום בתי משפט

          מונטיפיורי 4, פתח תקווה
          טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com

          • חסוי
            שוב אני ): | 20/04/2016 00:26

            אם אני אקבע פגישה עם המנהל מיוחד ואספר לו תאמת מה שלא סיפרתי בחקירה  יתחשבו בי יש לי דיון עוד חודשים וחצי

            • האם לפנות למנהל המיוחד באופן אישי
              עו"ד טל פינק שליש | 26/04/2016 10:25

              חג שמח :)

              אני לא יכולה לענות על השאלה שלך מבלי לדעת את כל העובדות ולהכיר את התיק.
              פעולה שכזו יכולה להיות בעלת משמעות הרסנית/נפלאה לתיק, הכל תלוי במה המידע וחשיבותו.

              מציעה כי טרם ביצוע פעולה שכזו, תפנה ליעוץ פרטני מאחר וללא הכרת התיק, כל תשובה תהייה בלתי אחראית ועשויה לגרום לך לנזק.

              בברכה,

              טל פינק שליש, עו"ד
              מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

              מונטיפיורי 4, פתח תקווה
              טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com