חלוקות הכספים בקופת הפשר

  • דין
    מעונניין לדעת | 13/03/2016 12:33

    בחור שנכנס להליך פשיטת  רגל עם חובות 235 אלף משהו כזה ולי הוא חייב  12  אלף  הוא שילם 300   ניסיתי לבדוק   גיליתי שאין לן כלום בכל  אופן הצטבר  בקופה 5600  שקל  בדיון קיבל הפטר  וקיבלתי קצת   450  שקל  זה נראה לכם הגיוני?

    • חלוקות הכספים בקופת הפשר
      עו"ד הילה נדב | 13/03/2016 13:52

      שלום רב,
      הכספים מחולקים בהתאם לסכום תביעות החוב וסדרי הנשייה.

      בברכה,

      הילה נדב תירם, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל

      זד"ל 5, ראשל"צ
      טל': 03-5095108; מייל: hilatiramadv@gmail.com

      • דין המשך
        דיןן | 13/03/2016 15:30

        תודהעל המענה אבל איזה סדר בדיוק  בנאדם חייב לי 12 אלף שקל אני מקבל 500 בנק פועלים הוא היה חייב לו 150  אלף  קיבל 2000 שקל  לא שהם  יקרסו חלילה

        • סדר הקדימויות בין הנושים
          עו"ד טל פינק שליש | 15/03/2016 08:46

          בוקר טוב דין,

          הכספים מחולקים ראשית לפי סדר הקדימויות הקבוע בדין, ורק לאחר מכן, בהתאם ליחסיות בין הנושים.

          כוונתה של עוה"ד נדב היתה כי ישנם נושים אשר קודמים לאחרים והם יקבלו את כספם ראשונים.
          היתרה מתחלקת..

          בברכה,

          טל פינק שליש, עו"ד
          מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

          מונטיפיורי 4, פתח תקווה
          טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com