המשך שאלה לגבי כספי פנסיה בפשיטת רגל

  • היי
    היי | 19/02/2016 21:48

    לא ייתכן  שמעקלים את קרן ההשתלמות  ואת ביטוח מנהלים וכן זה נזיל וכן זה כסף לא לפנסיה   הפנסיה כבר מתה  שם אחרי שהורידו תמס  וקרן השתלמות  אין מס  סכום גבוהה שניהם 135500 המנהל מיוחד אמר זה אבוד אין מה לעשות נלקח זה חלק מההליך אז מה קורה  לא מספיק שזרקתי כספים לבנקים  באלפי אלפי שקלים וגם זה קיצר אני בן 33 קשה לי עכשיו להתחיל תחייים  בטח עוד  יממררו לי תחיים  עד ההפטר איך אני מוציא חזרה  תכסף שבכלל  לקחו שהייתי מוגבל באמצעים  לפני הצו  רק  אחרי 4 חודשים  אחרי קיבלתי צו כינוס   הנושים משכו הכול   מהוצאה לפועל  עכשיו כולם הגישו תביעות חוב על אותו סכומים

    • המשך שאלה לגבי כספי פנסיה בפשיטת רגל
      עו"ד טל פינק שליש | 22/02/2016 14:13

      שלום שוב,

      לצערי, את הכספים אשר שולמו ו/או עוקלו במסגרת תיקי ההוצאה לפועל, לרבות איחוד התיקים, כבר לא ניתן להשיב.

      הסכומים בגינם מוגשים תביעות החוב צריכים לקחת בחשבון את הסכומים אשר שולמו לנושים השונים בדרך של תשלום ישירות ו/או עיקולים, ולהפחיתם בהתאם.
      ככל והנושים לא עשו כן, אנא הפנה את המנהל המיוחד לעניין זה.

      בפשיטת רגל לא מעקלים את קרן ההשתלמות אלא מפנים אותה לטובת תיק פשיטת הרגל ובסופו של יום, זה משמש כחלק מהסדר הנושים ותוכנית הפירעון, ואם תצליח לראות את זה בצורה כזו, זה יסייע לך להתמודד עם התסכול מהמצב.
      מדובר בשלב לפני הדרך החדשה....

      בהצלחה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com