כיצד להתנהל בהליך פשיטת רגל

  • לירן
    שאלונת | 16/02/2016 00:42

    אני  בצו כינוס אני  אומר להם אין לי  גרוש על הנשמה   בחקירה אבל זה כמו לדבר בקיר  לא נכסים לא רכוש שום דבר   אני מתקשהב בלמצוא עבודה  לא מצליח להסתגל   אני בדיכאון ועצבים תמידי מהחיים שלי  נכון אני 32  אבל זה המצב מה  עושים סך חובות 240 אלף בנקים  עוד לא בדקו אותם והכי מצחיק ככולם הגישו תביעות  חוב

    • כיצד להתנהל בהליך פשיטת רגל
      עו"ד הילה נדב | 16/02/2016 07:10

      לירן שלום,

      פשיטת רגל הינה הליך לא פשוט , גם רגשית.

      תשלם את צו התשלומים ותמציא את הדוחות .

      אל תדאג לגבי המשך ההליך כרגע , מה שחשוב הוא לשתף פעולה בהליך  בכדי שהוא לא יבוטל.

      אל ירפו ידייך .

      בדיקת התביעות נעשית לקראת תום ההליך כאשר זה שהוגשו תביעות חוב לא אומר שהן יאושרו במלואן.

      בברכה,

      הילה נדב , עו"ד

      מנהלת פורום פשיטת רגל

      זד"ל 5, ראשל"צ

      טל': 03-5095108; מייל: hilatiramadv@gmail.com

    • כיצד להתנהל בהליכי פשר
      עו"ד הילה נדב | 16/02/2016 07:20

      לירן שלום,

      הליכי פש"ר יכולים להיות מאתגרים גם בפן הרגשי .

      המלצתי תחילה היא שתשתף פעולה בהליך תמציא דוחות תשלם את צו התשלומים ותחקר אצל הנאמן וזאת בכדי שלא יבוטלו ההליכים.

      בדיקת תביעות החוב הינה לקראת תום ההליך ואל ירפו ידייך העובדה שהוגשו תביעות חוב עדיין אינה מבטיחה שהן יאושרו.

      בברכה,

      הילה נדב תירם, עו"ד

      מנהלת פורום פשיטת רגל

      זד"ל 5, ראשל"צ

      טל': 03-5095108; מייל: hilatiramadv@gmail.com