משמעות צו כינוס

  • חובות למעמ ולעיריה בפשיטת רגל
    שרה | 17/11/2015 09:44

    שלום רבף
    מה עושים עם חובות לעיריה ולמעמ כשנכנסים להליך פשיטת רגל.
    מדובר בחוב עיריה שלגביו לא נפתח תיק הוצלפ , אבל העיריה פועלת מכוח פקודת מיסים גבייה ומבצעת עיקולים שונים והגבלות.
    במידה ואקבל הפטר האם זה חל גם על חובות עיריה ומע"מ ?
    כיצד בינתיים מעכבים את ההליכים של העיריה או מסירים עיקול כאשר לא קיים תיק הוצלפ שניתן לפעול במסגרתו והעיריה לא מוכנה לבוא לידי פשרה בעניין ?
    האם זה נכון שהליך פש"ר לא חל על מוסדות אלו ?
    בתודה מראש

    • משמעות צו כינוס
      עו"ד משה שרגא | 19/11/2015 20:51

      עם מתן צו כינוס כנגד חייב בפש"ר מעוכבים כל ההלייכם כנגדו.
      גם הליכים מכח פקודת המיסים גביה.
      הפטר חל על החובות שציינת למעט קנסות.