שימוש חורג בחניה

  • שימוש בחניה
    רחל | 27/09/2015 10:23

    אנו גרים בבנין משותף,ברשותנו חניה פרטית רשומה ,מקורה עם גבולות ומיקום ברור ,אין לי רכב ,האם אני יכולה לשים במקום החניה מכולת(משא) לצורך מחסן ? או קראוון נגרר?האם אפשר להשתמש במקום חניה זה למטרות נוספות  ?

    • שימוש חורג בחניה
      עו"ד ענת קציר | 08/10/2015 11:22

      רחל שלום,

      לפי מיטב ידיעתי, כדי לעשות שימוש בחניה שאינו למטרת חניה של כלי רכב, עליך לקבל היתר לשימוש חורג בחניה מאת הועדה לתכנון ובניה של הרשות המקומית.

      בברכה
      ענת קציר, עו"ד
      מנהלת פורום נדל"ן ומקרקעין