אימות חתימות

  • אימות חתימות
    אימות חתימות | 25/08/2015 13:30

    שלום
    מתוך 48 דיירים והחוק אומר 2/3 מספיק כמה דיירים אכן צריכים להיות חתומים על שהם מסכימים שהשכן יבנה? אני לא יודע חשבון,
    ושאלה שנייה אם אני רוצה לשאול דייר דייר אם אכן חתם היות והחתימות הן "קישקוש" האם צריך להיות ליד כל חתימה השם הנכון ומספר הדירה בבניין? בכדי שאלך דייר דייר ואבקש לשאול אם אכן חתם?
    ושאלה באותו עניין האם במקום שדייר יחתום בשמו הוא יכול לשים חותמת "וועד הבית" שאפשר לקנות את החותמת הזאת עם בחירה של כל כיתוב העולה על דעתך בכל חנות לציוד משרדי,
    אני פשוט רוצה לפנות למפקח על המקרקעין אך בכדי שלא יזרוק אותי מכל המדרגות, האם אני צריכה להתלונן קודם במשטרה או שהמפקח ידרוש מהצד השני שהוא יביא תצהיר על אמיתו החתימות אז למי אני פונה?
    תודה