הפטר

  • בקשת הפטר
    עוזי | 29/07/2015 17:00

    שלום רב

    האם רצוי וניתן למסור לכנ"ר עותק של בקשת ההפטר שלי עם כל המסמכים שלי שמצורפים לבקשה במחוזי, נכות, סיכום רפואי , וכו' במקביל להגשת הבקשה בביהמ"ש

     על מנת שידע בדיוק את מצבי הבריאותי והכלכלי לפני שהוא מגיש את חוות דעתו לביהמ"ש

    יש לי חשש כי חוות דעת הנאמן עלולה להיות חד צדדית ואינה נצמדת לעובדות ואין בה לתת תמונה נכונה לכנ"ר.

    2. האם ביהמ"ש מיישם את הרפורמה שחלה בשנת 2013 לגבי הליך מקוצר של פשיטת רגל 18 חודש .

    אני נמצא 40 חודש בפש"ר.

    • הפטר
      עו"ד משה שרגא | 31/07/2015 09:01

      1. יש להעביר העתק לכנ"ר מממילא ידרש להביע את עמדתו.
      2. ככלל - כן. לפעמים יש להגיש בקשות בעניין.