איזה תוקף יש לתת לשובר מתנה?

  • תוקף לשובר
    חי-לי | 29/07/2015 14:18

    שלום
    אנחנו בית עסק שמוכר קורסים וציורי קירות בים היתר ואנחנו מעוניינים למכור עכשיו, במסגרת תערוכה שמתקיימת בגני התערוכה עד סוף חודש אוגוסט, שוברים לציורי קירות או קורס שלנו (יש שובר שונה לכל דבר). השוברים יימכרו בחנות של התערוכה (אנחנו יצרנו את התערוכה) ועל הרוכש ליצור איתנו קשר לתיאום ציור/ השתתפות בקרוס.
    האם אנחנו יכולים להגביל את התיאום עד לסוף חודש אוקטובר ואת ביצוע העבודה/ ההשתתפות בקורס עד לסוף השנה? חשוב לציין שהשוברים נמכרים בחנות שנסגרת בסוף אוגוסט..

    • איזה תוקף יש לתת לשובר מתנה?
      עו"ד אבי קיסוס | 31/07/2015 08:00

      לא. מפנה לסעיף 14ח לחוק הגנת הצרכן המחייב תוקף של 5 שנים לתו קניה.

      • האם זה נחשב תו קניה?
        חי-לי | 31/07/2015 11:07

        תודה על התשובה!
        האם זה נחשב תו קניה?
        זה שובר מאוד ספציפי שקשור לפעילות ספציפית שמסתיימת בסוף אוגוסט, כולל החנות בה הוא נמכר.

        • האם פרסום עסק קטן באמצעות שוברים מהווה תו קניה?
          עו"ד אבי קיסוס | 02/08/2015 06:53

          לדעתי כן.