רכשתי מוצר שהטעו אותי לגבי איכותו, מה עושים?

  • הסתרת איכות צבע ירודה ברכב קנוי
    נדב | 29/07/2015 09:13

    לאחר קניית רכב משומש מסוכנות, התגלו 'חורים' בצבע במקומות שונים ברכב, אשר ככל הנראה הוסתרו עי הסוכנות טרם המכירה. בנוסף, שטיפה בקיטור לפני זמן מה הסירה שטח נרחב של שכבת לק שקופה ממכסה המנוע. שאלתי היא - האם ניתן לתבוע את סוכנות הרכב, ואם כן, באיזו טוענה. כמו כן אילו אסמכתות עליי להביא, ובכלל כיצד מומלץ להתנהל טרם התביעה. תודה רבה מראש, יום טוב!

    • רכשתי מוצר שהטעו אותי לגבי איכותו, מה עושים?
      עו"ד אבי קיסוס | 31/07/2015 07:50

      ברמת העיקרון, ככל וכל מה שאתה מספר נכון, ניתן לתבוע את סוכנות הרכב. הטענה תהיה קבלת מוצר פגום ועלות השבת המוצר לקדמותו. אסמכתאות על הנזקים, לשלוח מכתב התראה.
      בהצלחה