האם דינו של בעל דין נכה כדינו של בעל דין רגיל?

  • מוטי
    נתבע נכה | 06/07/2015 01:08

    אני בתביעה בבית דין לתביעות קטנות נגד אינסטלטור שגרם לי נזקים, הנתבע הגיש מסמכים רפואיים על כך שהוא בעל נכות נפשית 75 אחוז, נפגע במלחמת שלום הגליל היה לוחם בגולני.זה מסביר את כל הדברים ההזויים שהיה לי איתו.האם בית המשפט יתן לו הנחות בגלל זה? או שהוא יצטרך לקחת אחריות על מעשיו כאילו הוא אדם רגיל?תודה

    • האם דינו של בעל דין נכה כדינו של בעל דין רגיל?
      עו"ד אבי קיסוס | 06/07/2015 22:19

      בעיקרון על פניו, כל עוד מבחינה משפטית לא מונה לו אפוטרופוס אזי אין מניעה שבימ"ש יתייחס אליו כאל בעל דין, יחד עם זאת על מנת לתת מענה במקרה הספציפי הזה יש לפנות לעו"ד המתמחה בתחום לצורך הבהרת התמונה במלואה.