שימי צילום של השלט

  • תעבורה
    יסכה | 02/07/2015 20:15

    דוח חניה בחניון בביח וולפסון לאחר כ20 דק של חיפוש( )חובה לשלםאחרי 30 דק ) החנתי את רכבי ובדיעבד הסתבר שביל מעבר לרכב ביטחון, השלט בקושי רואים מה כתוב צילמתי רואים רק אם יורדים מהרכב מרחק 5 סמ וגם אז לא ברור,
    הגעתי לביקור אחי בט.נ. (צירפתי אישור) ובדיוק הודיעו לי כי מתחילים להעירו מהרדמה ומהנשמה( שעות ביקור מוגבלת) פניתי בכתב וסרבו לבטל
    ביקשתי להשפט לטעון
    השלט לא ברור?

    • שימי צילום של השלט
      חיים | 02/07/2015 21:18

      לא מספיק רק שלט, אולי צריך בנוסף גם תמרור

    • קובץ מצורף מעונינת להשפט ולטעון לגבי בהירות התמרור , ודחיפות  לת
      דהאן יסכה | 02/07/2015 21:37

      • איזה שלט? אני לא רואה שום שלט ובטח לא שלט
        חיים | 02/07/2015 22:58

        כפי שמוגדר בהנחיות להצבת תמרורים (פרט לתמרור עם החץ שבטח לא בגינו נרשם הדוח)
        תמרור חייב שיהיה ברור באופן שיראה היטב ע"י הנהג וחייב להיות מוצב כפי שמצויין בהנחיות
        אם הדוח שנרשם הוא בגין חניה בניגוד לשלט - דרשי את ביטולו או בקשי להישפט, תראי את התמונה לשופט ואם יש עוד, גם אותם

        • תודה
          דהאן יסכה | 02/07/2015 23:26

          תודה רבה ,ושבת שלום'
          אטען בפני השופט

          1 היעד תמרור כמתחייב בתקנות התעבורה

          2 השלט לא ברור  על מנת לקרא וצריך משקפיים ,ולעמוד בסמוך  וממרחק 5 סמ

          • גם אם היה ברור הוא לא היה תקני כפי שצריך
            חיים | 02/07/2015 23:39

            על פי ההנחיות
            אין צורך לציין שממרחק קרוב ניתן היה לראות משהו, התמונה מדברת בעד עצמה
            שלט (תמרור 439) צ"ל בצבע צהוב וכיתוב שחור, היה צריך להיות מוצב מתחת לתמרור 433 (אין עצירה)