חוזה עבודה- דיני עבדוה

  • דיני עבודה ללא חוזה עבודה
    כפיר ענבי | 02/07/2015 10:09

    שלום !!
    התחלתי לעבוד אצל קבלן ללא חוזה עבודה וסיכמנו שאני עובד חודשית ,כל התקופה שזה בסה״כ 3 שנים לא קיבלתי תלושים כל באופן סדיר לאחר עזיבתי מרצוני הלכתי לרואת חשבון להוציא את התלושים מיום התחלת עבודה ולקחתי אותם לבדיקה אצל רואה חשבון ואמר לי שלפי הנתונים בתלושים יש חוסר של 44967 ש״ח אם זה בימי הבראה וחופשים ושעות נוספות ופנסיה שלא הפריש כמו שצריך
    השאלה היא מה עושים מצב כזה שאין חוזה עבודה?? האם יש לי סיכוי??

    • חוזה עבודה- דיני עבדוה
      עו"ד לילך אקרמן | 04/07/2015 22:32

      ראשית גם זה שלא נתנו לך חוזה עבודה או הודעה על תנאי העסקה שזו החובה של המעסיק עפי חוק מהווה הפרה. מעבר לכך ככל ומדובר בתנאים שהמעסיק חייב בהם עפי חוק אי אפשר להתנות עליהם גם בחוזה . ישל בחון היטב את התלושים