דמי הבראה- דיני עבודה

  • דמי הבראה מופחתים
    נואשת | 02/07/2015 09:58

    צוות עו"ד שלום,

    בעלי עובד במוסך מסודר, בעלי עובד שם מזה 8 שנים רצופות משרה מלאה... הבנתי כי השנה מגיע לו 7 ימים של הבראה אבל מה השנה ניתנו לו דמי הבראה מופחתים ( ע"ס 2,205 ש"ח) לבעלי מגיע עוד סכום נוסף ע"ח דמי הבראה ( 7 ימים בשנה שמינית). בעלי פנה למעסיק והאחרון מסר לו כי ההשלמה תינתן לו עוד מס' חודשים או בשנה הבאה האם זה חוקי ? כמו כן, כמה שווה במדויק דמי הבראה ליום ומהו החישוב הנכון לדמי הבראה ל 8 שנים ( מגזר פרטי)...

    בתודה

    • דמי הבראה- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 04/07/2015 22:30

      הוא זכאי ל7 ימים ושווי כל יום בשנת 2014 הוא 378 שח . לא ניתן שלא לשלם לו במועד זה הלנה