התפטרות עקב מעבר דירה

  • פיצויי פיטורין עקב מעבר דירה
    יוראי שושני | 01/07/2015 17:04

    אני עובד כרגע בתל אביב ומסיים את עבודתי בסוף החודש עקב מעבר דירה להר אדר.
    האם אני זכאי לפיצויים?
    מעבר להתנחלות, משהו בסגנון.

    • התפטרות עקב מעבר דירה
      עו"ד צילה ניהוז | 07/07/2015 17:38

      יוראי שלום,
      התפטרות עקב מעבר מישוב שאינו חקלאי לישוב חקלאי או מיישוב שאינו באזור פיתוח ליישוב באזור פיתוח (הנמצא ברשימת הישובים בחוק פיצויי פיטורים) מזכה בפיצויי פיטורים.
      הר אדר לא מוזכר ברשימה (מוזכר הישוב "אדר", ככל שמדובר באותו ישוב תהיה זכאי. במידה ואלה שני ישובים שונים לא תהיה זכאי).

      בברכת ישוב טוב,
      צילה ניהוז, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      • פיצויי פיטורין עקב מעבר דירה
        יוראי שושני | 07/07/2015 17:44

        היי, תודה על התשובה.
        מה לגבי סעיף ההתנחלויות?
        הר אדר היא התנחלות