שואל

  • אשמח למענה
    מתלבט | 27/06/2015 20:36

    אשמח לעזרה.
    אני נמצא בהליך כחצי שנה בעוד 3 חודשים יש דיון הכרזה.
    עד כה, יש לי פיגור של שובר אחד אשר אשלמו. מגיש דוחות בזמן,וערכתי חקירה אצל המנהל המיוחד.
    שנים היו לי תיקים בהוצ"פ, והליך הפש"ר נכנס לבקשת נושה ובעתם הציל את חיי.
    אני חושש מדבר אחד, יש לי 9 תיקים,ב-8 מהם אין כל ספק שמדובר בתום לב. לגבי תיק אחד, הוא חוב שנוצר כתוצאה מתביעה קטנה (נסגר בפשרה) וכניסתי לפש"ר לא איפשרה המשך התשלום. הנושה הגיש את הסדר הפשרה אבל גם הוסיף כי רימיתי אותו ( סכום הנושה הינו 10% מסך החובות).
    חששי הינו, שאני פוחד שייבטלו לי את כל התהליך בשל סיבה זאת.
    גם אם ישובו התיקים להוצ"פ אין בהם באמ תועלת כי אין לי כל רכוש.
    שאלתי, האם כל הליך הפש"ר  יכול להתבטל בשל תיק אחד. כאמור,8 בתום לב מוחלט,ו-9, יש בגינו מחלוקת.
    תודה רבה

    • שואל
      ליאור | 28/06/2015 02:08

      הי תגיד לי בבקשה כמה זמן יש חקירה אצל מיוחד מה הוא שואל גם לי יש בקרוב    הוא ביקש דברים?

      • חקירה אצל הנאמן
        עו"ד הילה נדב | 28/06/2015 06:11

        זה משתנה בהתאם לנסיבות התיק

    • חוסר תום לב הליך פש"ר
      עו"ד הילה נדב | 28/06/2015 06:13

      שלום,

      אם היה חוסר תום לב ניתן לבטל את ההליך

      בנסיבות המקרה כפי שתיארת אותו זה לא נשמע כמו חוסר תום לב.

      בהצלחה,