לפנות לבימש ולהסביר

  • אי תשלום שוברים
    דן ביטון | 25/06/2015 13:57

    שלום אני בהליך פשיטת רגל כשנתיים וחצי מצו הכינוס עד לפני כשנה שילמתי הכל תקין אישתי לפני כעשרה חודשים ילדה ובעקבות מחלה שהיה לה בעבר מצבה ידרדר ונקבע לה נכות מה שגרם לירידה בהכנסות וקושי מאוד גדול לשלם את השוברים בסך של 1400 שקלים לי ולאישתי יחד כל החובות הם לבנקים כ270000 שקלים
    יש לנו היום פיגורים של 7 חודשים שאני מאמין שבתי שנה הקרובה נוכל להשלים ולשלם אותם
    החששות שלי שעד אז הכונס יבטל לי את פשיטת הרגל מה הסיכויים שהוא יבטל את הפשיטה ומה התהליך של ביטול הפשיטה עצמה
    בנוסף האם כדאי לי לפנות לכונס או לחכות ולשלם את הכל כמו שאני רוצה
    תודה מראש....

    • לפנות לבימש ולהסביר
      עו"ד משה שרגא | 26/06/2015 17:41

      ולבקש הפחתה ולו זמנית של התשלומים.

      כל הפניות והטענות חייבות להיות עם אסמכתאות .

      • אי תשלום שוברים
        דן ביטון | 26/06/2015 17:58

        אני לא רוצה להוריד את הסכום אני רוצה לסיים את הפיגורים ולבקש הפטר כי עוברים עוד מאט שלוש שנים ויש כ50000 שקל בקופה
        השאלה האם יהיה לי מספיק זמן להחזיר את הפיגורים או שיכולים לבטל לי את פשיטת הרגל בגלל הסיפור הזה או שיבינו את המצב ?

        • אם לא תבקש לא תדע  לת
          עו"ד משה שרגא | 28/06/2015 16:32

    • כיצד משלימים פיגורי תשלומים בפשיטת רגל
      עו"ד צבי וישנגרד | 28/06/2015 08:34

      דן שלום. ראשית, ברכת מזל טוב להולדת הבן.

      בעניין השלמת הפיגורים שהצטברו, ניתן לקבל אישור מביהמ"ש להקטנת התשלומים רטרואקטיבית מיום שבו השתנו הנסיבות, דהיינו לידת הבן. מומלץ להגיש בקשה זו בהסכמת המנהל המיוחד.