תביעת נזיקין בגין החלקה באולם אירועים

  • החלקה באולם אירועים
    עו"ד נועם פרץ | 23/06/2015 10:34

    שלום רב,
    ברצוני להתייעץ, מדובר באירוע נזיקי של החלקה באולם אירועים בגרם המדרגות באולם. האשה שחליקה שברה את האגן ונקבעו לה עפ"י חוות דעת רפואית משפטית-100 אחוזי נכות.
    השאלה היכן היתה הרשלנות בעניין?
    נ.ב. העניין נמצא תחת חקירה.

    • תביעת נזיקין בגין החלקה באולם אירועים
      עו"ד גיל קראוס | 23/06/2015 15:03

      צהריים טובים,

      יש לבחון את סיבת ההחלקה - האם למשל הרצפה הייתה רטובה וניתן לטעון שלא שמרו על נושא הניקיון במקום, האם יש פגם במדרגות ואולי ניתן למצוא כי המדרגות חלקות מעבר לנדרש בתקן.

      יכול להיות שכדאי להוציא מומחה בטיחות למקום על מנת שיבדוק את המדרגות ותקינותן.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד

      מנהל פורום נזיקין