מתי מגישים בקשה להפטר בפשיטת רגל?

  • התייעצות לפני בקשה להפטר
    מיכל | 03/06/2015 19:45

    שלום רב,.

    אני ובעלי פושטי רגל כבר שנתיים לחובות של עירייה ובנק (כתוצאה מעסק שכשל) יש לנו שלושה ילדים ואני בהריון מתקדם.

    הצענו לכונס הרבה מאוד כסף כדי לסגור את התיק (תשלום שישולם על ידי חמי ואנחנו נחזיר את החוב בתשלומים) וכל זה על מנת שנוכל להתחיל את החיים שלנו מההתחלה ולנסות לשקם את עצמנו.

    כל האנשים שסובבים אותנו שעברו פשיטה והפטר לועגים לנו כי לדעתם אנחנו תמימים מאוד ושאננים וכי לדעתם עורך הדין שלנו לא כל כך איכפת כי לפי כל הנתונים אין סיבה לסרוב להפטר.

    ברצוני לדעת עם יש הגיון בכך שנגיש הפטר?

    • מתי מגישים בקשה להפטר בפשיטת רגל?
      עו"ד צבי וישנגרד | 03/06/2015 20:13

      מיכל שלום, הגיע הזמן לקום ולעשות מעשה ולבקש מעוה"ד שיכין בטובו בקשה למתן הפטר.

      אין כל סיבה שלא לעשות זאת כבר מחר בבוקר.

      בהצלחה רבה ותעדכני אותנו לאחר הלידה.

      בהצלחה רבה בהליך קבלת ההפטר ורק בשורת טובות.

      צביקה וישנגרד, עו"ד-מנהל פורום פשיטות רגל