הפצת תמונות עירום בפייסבוק האם עבירה פלילית?

  • פרסום בפייסבוק
    אדיר | 28/05/2015 02:05

    אם מפרסמים תמונות עירום שלי בפייסבוק זה נחשב עבירה פלילית?
    השיגו את התמונות כנראה מתוך מעקב אחריי וכניסה לבית שלי בהתגנבות
    וגם ברחוב ראיתי שמצלמים אותי ללא הסכמתי
    כל זה נחשב לעבירה פלילית?

    • הפצת תמונות עירום בפייסבוק האם עבירה פלילית?
      עו"ד אמיר מורשתי | 28/05/2015 17:47

      אדיר יקר, הפצת תמונות עירום שלך בפייסבוק ללא רשותך אכן מהווה עבירה פלילית של פגיעה חמורה בפרטיותך וכך גם דרך השגת החומרים לרבות הסגת הגבול לביתך ( או שמא התפרצות לביתך ) .
      יצוין, כי ניתן גם להגיש קובלנה פלילית פרטית בגין פגיעה בפרטיותך והסגת הגבול.
      מקווה שהייתי לך לעזר