נספח להסכם

  • שינוי בתנאים של חוזה השכירות
    פולי | 27/05/2015 21:30

    אני ובן זוגי חתומים כחלק מחוזה השכירות על מקרר. המקרר בן למעלה מ20 שנה ושבק חיים. מבחינת המשכיר הוא מעדיף שנזרוק אותו, ונקנה לעצמנו מקרר חדש שכמובן שייך לנו ולא ישאר עם הדירה בתום השכירות. האם יש צורך לשנות את החוזה? כיצד עושים את זה?

    תודה רבה לעונים

    • נספח להסכם
      עו"ד דוד וקראט | 27/05/2015 23:09

      פולי הי,

      יש לנסח נספח המפנה להסכם השכירות שמתייחס לסעיפים שברצונכם לשנות.
      נספח להסכם שכירות מיום_____ שבין:____ לבין:_____
      להפנות לרשימת הציוד/ מתקנים במושכר, יש למחוק את המקרר שהוחלף בגין קלקול למקרר שיישאר בבעלותכם עם תום הסכם השכירות כמובן, בהסכמת הצדדים.
      על שני הצדדים להסכם לחתום ע"ג הנספח בציון תאריך.

      בברכה,
      עו"ד דוד וקראט

      • תודה! המשך לשאלה..
        פולי | 27/05/2015 23:45

        תודה רבה! שאלה נוספת- האם אפשר לבקש מהמשכיר השתתפות בפינוי המקרר הישן והובלה של המקרר החדש? כי בזה שהוא לא מוכן לתקן את המקרר, הוא משאיר אותנו ללא בררה לגבי קניית מקרר משלנו.