הבדל בר אילן - ת"א

  • ההבדלים בין האוניברסיטאות דגש על התלבטות ספציפית
    דוד | 14/03/2015 23:43

    אני מעוניין להתחיל את לימודי המשפטים בחודש אוקטובר הבא, ובהתאם לנתוני התקבלתי לאוניברסיטת בר אילן אך לא לאוניברסיטת תל אביב. ההתלבטות שלי היא אך ורק בין שני מוסדות אלה. כדי להתקבל לתל אביב עליי לשפר את הפסיכומטרי שלי בסביבות 30 נקודות. על- פי מה שראיתי במרשתת ישנה עליונות מסוימת לתל אביב על פני מקבילתה בר אילן, אבל כשהתקשרתי למשרד המובילים בשוק רובם טענו שאין הבדל. אשמח מאוד לקבל מידע בנושא.

    • הבדל בר אילן - ת"א
      עו"ד זיו ביגלמן | 19/03/2015 22:14

      לא ברור לי כיצד "התקשרת" למשרד המובילים ואם מי בדיוק דיברת.
      קשה לי להאמין שההודעה הנ"ל אכן נכתבה ע"י סטודנט מתלבט.
      באופן כללי, אני סבור שאין טעם להמתין עוד שנה בשביל אולי לשפר את ציון הפסיכומטרי.
      סה"כ השוק גם ככה מלא עורכי דין וכל שנה יתווספו עוד עורכי דין ומנגד אתה רק "תתבגר" בגיל ויש לזכור כי שכר עו"ד מתחיל אינו גבוה בהתחלה ולכן עדיף להתחיל כמה שיותר מוקדם וזאת במיוחד כאשר אין הבדל משמעותי בין ת"א לבר אילן

      • המשך
        דוד | 20/03/2015 07:08

        קודם כל תודה רבה על ההתייחסות, זה לא מובן מאליו!     לא מסובך, התקשרתי לכל המשרדים עפ"י הדירוג באתרי האינטרנט השונים ושאלתי אותם בזה הנוסח: "יש לי שאלה קצת לא שגרתית- אני מעוניין ללמוד משפטים וברצוני לדעת האם יש לכם עדיפות למוסד כלשהו". כמובן שהם העבירו אותי לאגף ההתמחות ושם ענו לי רובם שלגבי ההתלבטות הספציפית הזאת אין הבדל מהותי ושניהם מצוינים. היה מקום אחד או שניים שדיברו איתי על מוסד אחר אבל איני מעוניין לעשות פרסומת. עלה בי החשש שהם אמרו לי את זה ללא כיסוי ורק כדי לא להראות שהם נותנים עדיפות מסוימת על מוסד אחד על פני משנהו. אם אני עדיין נשמע לך לא אמין אתה מוזמן להתקשר . נ.ב. אני בכל מקרה לא מפספס שנה כיוון שכבר התקבלתי לבר אילן ונשאר לי זמן לעוד פסיכומטרי.

        • בר אילן
          טל | 11/05/2015 15:24

          הי דוד,

          כסטודנטית לשעבר בבר אילן עם חברים רבים במשרדי עו"ד מובילים, אין הבדל כיום בין הסטודנטים של בר אילן ות"א מבחינת ההתמחות והסטודנטים של בר אילן מאד מבוקשים.

          בכל מקרה בהצלחה!