אבל ענו לך...

  • אשמח לתשובה נורמלית
    מתעב בנקים | 09/05/2015 23:30

    מה הסכום הכי נמוך שאפשר לשלם  בצו כינוס

    • אבל ענו לך...
      אחד | 10/05/2015 15:53

      יש מקרים בהם לא משלמים כלון או סכום סימלי (100 שקל.)..ויש מקרים במשלמים אפילו 2000.
      סך ההכנסות כנגד ההוצאות.
      כל מקרה לגופו.. זה בהחלט חכול לנוע מ(100 ש"ח עד 2000).
      כ"א בהתאם להחלטת המנהל המיוחד אדר מבסס החלטתו בהתאם לחקירה שנעשתה סמוך לצו הכינוס

    • מהו גובה החיוב המינימאלי בצו כינוס
      עו"ד טל פינק שליש | 11/05/2015 13:57

      סכום החיוב בצו הכינוס נקבע בהתאם לנסיבות.

      כפי שנענית, ישנם מקרים קשים במיוחד, בהם נקבע שהחייב אינו צריך לשלם כלל תשלום חודשי.

      טל פינק שליש, עו"ד