חוב לעיריה בפשיטת רגל

  • חוב לעירייה
    almoni | 06/05/2015 09:45

    שלום אני כבר כחצי שנה מצוי בהליכי פשיטת רגל וקודם לכן אני קיבלתי דוח חניה בתל אביב בסך 1000 שקל בגין חניה בחניית נכים , ניסיתי לבטל את הדוח אך לא הצלחתי העירייה לא מוכנה הגעתי לדיון בבית המשפט לעניינים מקומיים והשופטת אמרה שאין מקום לבטל את הדוח העירייה מוכנה להתפשר על 700 שקל ב 7 תשלומים שווים , אני ביקשתי לדחות את הדיון להוכחות אל אף שהפוטת אמרה שלא כדאי לי עשיתי זאת כדי להרויח זמן אבל כבר בסוף החודש הדיון אמור להתקיים , אני ציינתי בבקשה לפתיחת פשיטת הרגל כי יש לי את הדוח הזה , העורכת דין שמייצגת אותי מטעם המדינה הגישה בקשה לעיכוב הליכים בבית המשפט המקומיים לנוכח המצאותי בהליכי פשיטת הרגל אך העירייה התנגדה והביאה פסיקה בתחום שקובעת שניתן לפעול כנגדי לחוד גם כאשר אני מצוי בהליכי פשיטת רגל אם יש לי דוח חניה ואני לא משלם , אני מצידי מעוניין להגיע להסדר עם העירייה 700 שקל ב 7 תשלומים ולבטל את הדיון בהוכחות כי השופטת אמרה לי שאשלם יותר , אך העורכת דין שלי אומרת לי שאסור לי לשלם את הדוח אפילו בתשלומים כי מדובר בהעדפת נושים אסורה , אז מה עלי לעשות אני פשוט חסר אונים ...
    תודה מראש על תגובתך

    • חוב לעיריה בפשיטת רגל
      עו"ד טל פינק שליש | 06/05/2015 21:05

      האם ניתנה החלטת השופטת לגבי בקשתך לעיכוב הליכים?

      ככלל, צו הכינוס מעכב את כל ההליכים וההליכים לגביהם החוב אינו מופטר, נמשכים לאחר צו ההפטר.

      טל פינק שליש, עו"ד