הטרדות מקווי טוקמן

  • ייעוץ עבור מקרה של הטרדה
    גרוב | 28/04/2015 10:44

    לי יש מטרידה שהיא כבר מציקה לי 7 חודשים דרך הודעות היא קונה סימים של טוקמן עם מספרים סדרתיים והיא מדברת בשם מישהו אחר ביקשתי ממנה שתפסיק אבל לא הפסיקה אחר כך פניתי למשטרה ולא עשו שום דבר סגרו התיק על כלום היא המשיכה לפנות אלי ולהפיץ שמועות עלי ועל ההורים שלי אז אני מחפשת דרך חוקית לתבוע אותה ומי שמספק אותה בדרכים לפנות אלי.
    מקווה שתוכל לעזור לי למצוא חוקר שיוכל לטפל בעניין או כל דרך אחרת חוקית שאוכל לעצור אותה כי זה כבר עבר כל גבול .
    תודה מראש

    • הטרדות מקווי טוקמן
      שמשון ג, משרד חקירות | 28/04/2015 11:24

      שלום רב,

      לצערי כמעט ולא ניתן לאתר את זהותם של המשתמשים המתוחכמים בקווי טוקמן שהרי אין לקו בעלים רשומים.
      הדרך היחידה היא לנסות להתקשר בחזרה לאותם מספרים ולנסות לקבל את הפרטים בכיסוי - סבירות ההצלחה נמוכה !

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.

      • הטרדה דרך קווי טוקמן
        גרוב | 28/04/2015 12:13

        שלום לך שמעון
        הקטע הוא שזרמתי עם מי שמנסה לעשות זאת וכבר גיליתי החשוד אבל אני צריכה שיהיה מישהו שיעקוב אחרי הטלפון שלה כי יצאה לבסוף בחורה שמנסה גם להוציא עלי שמועות וכאלה דברים וכששלחתי לה הודעה לטלפון האישי היא גילתה את עצמה

        • כדאי לפנות לייעוץ פרטני
          שמשון ג, משרד חקירות | 28/04/2015 12:40

          שלום רב,

          הייתי מציע לך לפנות למשרד חקירות לקבלת ייעוץ פרטני, בחינת המידע הקיים בידיך, בחינת אפשרויות חקירה וקבלת הצעת מחיר.

          לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

          בברכה,
          שמשון ג שרותי חקירות.

          • הטרדה דרך קווי טוקמן
            גרוב | 28/04/2015 12:57

            תודה לך שמעון עזרת לי מאוד
            איך אוכל להשיג מספר משרד החקירות בשביל לקבל ייעוץ? אם יש לך המספר תוכל למסור לי בבקשה
            תודה והמשך יום נעים

            • איתור משרדי חקירות.
              שמשון ג, משרד חקירות | 28/04/2015 13:01

              שלום רב,

              ניתן לחפש בגוגל או בדפי זה ולמצוא משרדי חקירות בעיר מגורייך.

              חשוב לפנות למשרד חקירות ולא לחוקר פרטי.
              רק משרד חקירות מורשה לקבל עבודה באופן ישיר מלקוח!

              לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פונה לפורום חקירות פרטיות

              בהצלחה,
              שמשון ג שרותי חקירות.