תקופת בדק בשל פגמי איטום

  • דירה חדשה
    אילן | 26/04/2015 23:20

    רכשתי דירה חדשה ונכנסתי אליה לפני כשנתיים וקצת והתגלתה פטריה על הקיר שנובעת מרטיבות מתחת לריצוף .הקבלן הגיע פתח שתי קרמיקות מהריצוף והחול מתחת רטוב וכנראה צריך לפתוח את כל חדר הרחצה לאיתור מקור הרטיבות , הקבלן מתחיל ל"האכיל" אותי בסיפורים שאן כלום והחול רטוב מלפני וכל מני תירוצים...
    רציתי לשאול כמה זמן אחריות או בדק יש לי עבור הלקוי הזה ואיך אפשר או אפה ניתן להתלונן עליו???

    תודה.

    • תקופת בדק בשל פגמי איטום
      עו"ד יפית יוחפז | 27/04/2015 11:39

      שלום,

      תקופת הבדק לעניין כשל במערכות צנרת, לרבות מים, מערכת הסקה ומרזבים, דלוחין וביוב וכשל באיטום המבנה הינה 4 שנים.

      לאחר מכן יש תקופת אחריות נוספת של 3 שנים.

      בברכה,
      עו"ד יפית יוחפז
      מנהלת פורום נדל"ן ודיני מקרקעין

      • שנת בדק
        אילן | 27/04/2015 11:48

        תודה על התשובה...
        ראיתי במאמרים שונים שמדובר בשנתיים בדק ועוד שלוש אחריות קבלן..
        אז מה שאתה מציין אני מניח שזה מדוייק ועדכני.??

        תודה