אם תשלח תגובה יתקיים דיון בעניין

  • המנהל המיוחד דורש סכום גבוה להפטר
    נורי בהל | 20/04/2015 17:24

    בית המשפט קבע שהמנהל המיוחד יקבע סכום לתשלום סופי לצורך הפטר, אך המנהל קבע סכום מוגזם (גובה של 100 חודשים לערך).
    ניקבע לי דיון לעוד חודשיים לערך, האם השופט יכול/רוצה להתערב בסכום, האם לצורך הדוגמה יכול הוא במועד הדיון לקבוע שהצעת המנהל מוגזמת ויש להעמיד הסכום על גובה נמוך הרבה יותר.
    כמו כן האם לפני הדיון עלי לשלוח תגובה לבית המשפט על קביעת המנהל?

    • אם תשלח תגובה יתקיים דיון בעניין  לת
      עו"ד משה שרגא | 24/04/2015 15:11