ניתן להציע הצעה להסדר החוב

  • הסדר חוב משכנתא כצד ג
    מיכל | 02/03/2015 19:20

    שלום
    רציתי לדעת האם ניתן לסייע כצד ג' לאדם שנמצא בהליך פשיטת רגל כשהתיק המרכזי שלו הוא משכנתא לבנק ולתת הצעה להסדר חוב בתיק כך שהבנק יוריד את הריביות למינימום כלומר לשלם את הקרן בלבד כדי שהבית ישאר בידי בעליו
    האם הבנק מחוייב לכך? מהי הדרך לפניה כזו דרך עו"ד של פושט הרגל? דרך הנאמן? או בפניה ישירות לעורך דין של הבנק
    תודה
    מיכל

    • ניתן להציע הצעה להסדר החוב
      עו"ד משה שרגא | 13/03/2015 08:35

      יש הליך בפקודת פש"ר שבו ניתן להציע הצעות להסדר החוב.
      יש להעלות ההצעה בפני בימ"ש לאחר הצבעת הנושים.