ביטול חלק מהיתר בנייה

  • האם אפשר לבטל היתר בנייה לחלק מהנהנים
    רחל | 26/02/2015 10:12

    עירייה הוציאה היתר בנייה משותף על הגג לשלושה דיירים. האם אני יכולה לבקש לבטל את ההיתר רק לדייר אחד שבנה דירה שלא בהרחבה, בטענה כי זייף את חתימת דייר אחר כדי לקבל 100% חתימות? או שביטול היתר הבנייה יגרור ביטול לכל 3 הדיירים?

    • ביטול חלק מהיתר בנייה
      עו"ד יפית יוחפז | 11/03/2015 16:52

      שלום,

      אם הוגשה בקשה אחת להיתר בנייה- הדיירים נדרשו לחתום על הסכמה לבקשה שהוגשה.
      הם לא יכולים להסכים לה באופן חלקי.

      לכן שאלתך אינה ברורה לי- איך יכול הדייר לזייף חתימה באופן חלקי? כלומר לא ייתכן שניתנה הסכמה עבור שני דיירים ואילו עבור דייר שלישי לא ניתנה הסכמה, כל עוד הגישו שלושתם ביחד את הבקשה להיתר הבנייה.

      בברכה,
      עו"ד יפית יוחפז
      מנהלת פורום נדל"ן ודיני מקרקעין