כיצד ניתן להוכיח הפסד שכר ששולם לעובד?

  • היעדרות מהעבודה
    דני | 23/02/2015 15:43

    אני מתנהל מול חברת הביטוח לאחר תאונת דרכים (לא בעבודה) שהייתה לי ושברתי את היד, הם ביקשו ראיות להפסדי שכר, אני עצמאי, נאלצתי להביא עובדים שיבצעו את עבודתי ונאלצתי לשלם להם משכורת כך שיש לי הפסדים, איך ניתן להוכיח להם דבר שכזה?

    • כיצד ניתן להוכיח הפסד שכר ששולם לעובד?
      עו"ד אריק ארביב | 01/03/2015 10:22

      שלום רב,

      אם העסקת עובדים שיבצעו את עבודתך, באפשרותך להציג לחברת הביטוח תלושי שכר של עובדים אלו ובכך להוכיח את הנזק.

      בכבוד רב,
      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים