פרק זמן של חקירה להוכחת בגידה

  • משך זמן של חקירה
    אירית | 23/02/2015 10:46

    שלום,
    רציתי לדעת כמה זמן יכולה לקחת חקירה כדי לגלות אם בעלי בוגד בי?
    אני יודעת שאני משלמת סכום קבוע מראש ולא עפ"י הצלחת החקירה, האם יכול להיות שאידרש להוסיף סכום כדי להגדיל את זמן החקירה במידה והם לא מצאו כלום בזמן שהם קבעו?

    • פרק זמן של חקירה להוכחת בגידה
      שמשון ג, משרד חקירות | 23/02/2015 11:05

      שלום רב,

      איך אפשר לדעת כמה זמן תערך החקירה ?
      גם את לא יודעת מה התדירות שבעלך בוגד בך, אם בכלל !

      החוק מחייב את בעלי משרדי החקירות לבצע את המעקב ולקבל את העבודה ללא התחייבות והתניית שכר בתוצאה. החיוב הוא על פי שעות ולא גלובלי.

      ברור שאם התקציב יסתיים לפני שהושגו תוצאות, תאלצי לקבל החלטה אם כדאי להמשיך בפעילות ובמידה וכן את תידרשי לשלם על כל פעילות נוספת.

      לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פנה לפורום חקירות פרטיות

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.