אני גם יש לי

  • האם פעלתי נכון..?
    מתלבט | 13/01/2015 17:38

    הייתי לפני מס' ימים בחקירה אצל המנהל המיוחד.
    בחקירה, הוא שאל אותי האם אני מוכן שיישברו כספי פנסיה המיועדים לקצבה.
    לאור העובדה כי מדובר בסכום שח 5000 ש"ח, החלטתי לא להתנגד ולא ליצור מעין תחושת אנטי ולכן אישרתי.
    היתה לי כמובן הזכות להתנגד, שאלתי,האם לדעתך נכון היה לפעול כך..?

    • אני גם יש לי
      אביבה | 14/01/2015 00:22

      חקירה אצל המנהל מיוחד מה הוא שואל כמה זמן חקירה תוכל  לזרוק קצת פרטים איך מתנהלת החקירה הזאת?תודה

      • כנסי
        מתלבט | 14/01/2015 13:49

        מדובר על חצי שעה לערך של שיחה.
        תחילה את נשאלת לגבי פרטייך האישיים כולל פרטי משפחתך ( אחים אחיות).
        נשאלת לגבי נכסים קיימים( שימי לב להביא איתך את המסמכים שביקשו וכן אישורי מסירה חלנושייך בגין צו הכינוס).
        ייתשאלו אותך לגבי מקומו עבודתך, ובעיקר למה הגעת למצב כזה.ייתכן ויינסו להקשות לגבי מצבך ולמה הגעת לחובות ולמה לא שילמת..י..ולמה לא טיפלת בחובות בעת שנוצרו.
        עצתי: תאמרי רק את האמת ,אל תנסי לא להתחכם ולא להתייפף,תאמרי גלויות ,בסופו של דבר ייקבעו לך סכום צו תשלומים, תעמדי בו,מלאי דוחות ותמשיכי בחיים עד קבלת ההפטר.ועצה,אין ממה להלחץ, אדם שהגיע לפשר(כמוני) כבר הכל קטן עליו,אני בטוח שתסכימי איתי.

        • תודה רבה מתלבט
          אביבה | 14/01/2015 15:02

          אני מודה לך על הטיפים איזה אישורי מסירה צריכה להביא  לא אמרו לי להביא משהו  ואם אני יגיד  שזה נכון שהבנקים רמסו אותי   עם הריביות  ולא התחמקתי  הגעתי להסדרים תמיד ובסוף כבר לא הצלחתי יותר

          • כנסי
            מתלבט | 14/01/2015 15:21

            תאמרי בצורה כנה ופשוטה מה גרם להסתבכות.
            אל תלחצי ואל תחששי, תאמרי ולא לחפור בזה,קורה שאנשים מגיעים למצבים כאלה.
            קיבלת צו כינוס נכון? היית אמורה לשלוח לכל נושייך את צו הכינוס, צרפי את האישורים הללו( את אישורי דואר הרשום או אישורי פקס).
            אגב, בעת הזימון למנהל המיוחד,קיבלת מכתב ובמכתב מפורטים מסמכים שעלייך להמציא. אם לא קיבלת,אני ממליץ לך לפנות למנהל המיוחד,יש כמה מסמכים שצריכים להמציא

            • חקירה אצל המנהל המיוחד
              עו"ד הילה נדב | 15/01/2015 20:26

              שלום,
              האם קיבלת מענה או שישנן שאלות נוספות.?
              בהצלחה ,

    • העברת כספים לקופת הכינוס
      עו"ד הילה נדב | 15/01/2015 20:24

      שלום,
      העברת הכספים משרתת את האינטרס שלך .
      בהצלחה,

      • תודה רבה
        מתלבט | 15/01/2015 21:56

        תודה רבה.
        עכשיו אני שלם עם החלטתי ועל כך כי איפשרתי להם לבצע פדיון .
        תודה מקרב לב