האם אנו זכאים לדירה?

  • האם אנו זכאים לדירה?
    בעל חלקה | 18/12/2014 10:12

    שלום רב,

    יש בבעלות אימי שתי חלקות בקרית ביאליק.
    בקרית ביאליק עומדים לבנות שכונת מגורים עם כמעט 4,500 יחידות דיור.
    החלקות של אימי, יחד עם כל שאר החלקות, עוברות שינוי ייעוד מחקלאי למגורים, מסחר, מוסדות ציבוריים, ספורט, נופש, שטחים פתוחים, מבנים הנדסיים ועוד.

    1. האם זה אומר שאימי תהיה זכאית לפיצוי?
    2. האם היא תהיה זכאית לדירה אחת / מספר דירות?
    3. האם זה משנה אם על החלקה שלה ספציפית יבנה בניין למגורים או משהו אחר (לעניין קבלה דירה כפיצוי)?

    תודה מראש!