פיצוי בגין איחור במסירת החזקה

  • איחור במסירת דירה
    קובי שהרבני | 25/11/2014 14:20

    קניתי דירה בשנת 2010 חודש 5 וחתמתי על החוזה בשנת 2012 חודש 6 היתקבל היתר לבניה . בשנת 2011 חודש 3 נכנס חוק חדש לגבי איחור במסירת דירה האם אני יוכל לפעול לפי חוק החדש ןלחייב את הקבלן לפי החוק

    • פיצוי בגין איחור במסירת החזקה
      עו"ד יפית יוחפז | 29/11/2014 23:29

      שלום,
      חוק המכר קובע שתיקון  מס' 5 משנת 2011 הנוגע לפיצוי בגין איחור במסירת החזקה לא יחול על הסכמים שנחתמו לפני שהתיקון נכנס לתוקף.
      ככל שחתמת על ההסכם לפני כניסת התיקון לתוקף, סעיף זה כאמור לא יחול.
      יחד עם זאת, אני מציעה שתבדוק את התחייבויות הקבלן בהסכם המכר ואת הפיצוי החוזי שנקבע במקרה של איחור במסירת חזקה.

      בברכת שבוע טוב,
      יפית יוחפז, עו"ד