איפה שתרישות הקבלה הן הגבוהות ביותר...

  • איפה מומלץ ללמוד מישפטים בין המיכללות הכוונה
    רן | 26/07/2010 09:28

    בין המיכללות שקיימות איפה אתם ממליצים לי ללמוד?

    • איפה שתרישות הקבלה הן הגבוהות ביותר...  לת
      po | 26/07/2010 10:10

      • איפה ממולץ ללמוד
        עו"ד זיו ביגלמן | 26/07/2010 20:21

        תואר במשפטים הינו תואר ארוך 3.5 שנים שלאחריו יש לעשות שנת התמחות. בגלל פרק הזמן הארוך אני ממליץ לך להשקיע זמן רב ולפנות לכל המכללות ולהגיע לימים הפתוחים ולראות מי הכי מתאימה לך. תעשה "סקר שוק".

      • כעיקרון בינתחומי או המכללה למנהל עדיף, כי יש להם..
        יוסי | 12/08/2010 11:22

        תנאי קבלה גבוהים יחסית לשאר המכללות, והלימוד במכללה למנהל בכל אופן, מניסיון הוא ברמה מאוד גבוהה. אני מאמין שככה גם בבינתחומי. לגבי כל השאר, תנאי הקבלה שלהם נמוכים, מה שאולי משקף את רמת הלימוד. כשאני התחלתי ללמוד אני התבססתי על השאלה איפה יש תנאי קבלה הכי גבוהים (כמובן, לאחר שניסיתי להתקבל לאוניברסיטה ולא הצלחתי כי היה חסר לי 3 נקודות פסיכו')

        • הכי מומלצות הן הבינתחומי וקריית אונו
          מבין | 12/08/2010 17:10

          לפי כתבה שהתפרסמה בכלכליסט לבינתחומי ולקריית אונו יש את הדרישה לתנאים הכי גבוהים מבין המכללות, לדעתי אלה שתי המכללות הכי יוקרתיות, כל השאר הרחק מאחור.

        • תגובה ליוסי
          לנה | 26/10/2010 21:30

          האם זה מיתוס שרק בוגרי אונ' יכולים להתקבל לסטאז' במשרדים הגדולים בארץ? למיטב הבנתי מבין שתי המכללות המכללה למנהל בעלת מוניטין פחות מרשים מאשר המרכז הבינתחומי.. אשמח לשמוע את דעתך.

    • אונו או מ שפט ועסקים
      אנה | 09/08/2010 16:00

      בלימודי משפטים אני ממליצה או בקריה האקדמית אונו במרכז האקדמי למשפט ועסקים אבל גם שאר המכללות טובות לדעתי. פשוט את אלא אני מכירה אישית.

    • גם אני ממליץ לך ללכת לימים פתוחים ולפגישות ייעוץ
      יואב | 09/08/2010 18:40

      ורק אחרי שתהיה לך את כל האינפומציה תחליט. אני אישת עשיתי בדיקה די מקיפה ואני יכול לאמר לך שגיליתי שבמכללות לעומת האוניברסיטאות יש דגש על פן יישומי וזה גם מה שבמקרה שלי גרם לי לבחור. אני לומד בקריה האקדמית אונו ובמסגרת לימודי הצטרפתי לקליניקה בירוקה שזה בעצם מעיין קורס יישומי בו התלמידים נוגעים בתיקים אמיתיים בתחום של איכות הסביבה ותכנון בנייה ואני למדתי שם כל מה שלא למדתי כל התואר. בקיצור לדעתי שווה לבדוק בכל מכללה את הנושא הזה של לימודים יישומיים

    • סטודנט למשפטים
      יניב | 27/10/2010 10:59

      אני סטודנט למשפטים שנה א'. גם אני התקלתי בהתלבטויות האלו ובחרתי ללמוד במכללה למינהל. למרות שרק התחלתי באמת יש פה דגש על הפן היישומי וחומר הלימוד העדכני ביותר. בנוסף, בבדיקות שעשיתי אצל עורכי דין שאני מכיר ובעלי משרדים הבנתי שאין ממש הבדל בקבלה לסטאז' בין בוגרי אונ' לבין בוגרי מכללה. עם יש ביקוש והבוגר מוצלח חוטפים אותו ולא משנה איפה הוא למד.