שאלה לגבי פס"ד גנז נ' כץ

  • שאלה לגבי פס"ד גנז נ' כץ
    יואב | 24/10/2014 12:26

    היי,

    בפס"ד, השופט קדמי אומר:

    "אמנם, דמי שדכנות בסך 000, 100 דולר של ארה"ב שננקבו בהסכם מהווים סכום גבוה מאד לפי כל קנה מידה. ברם - אין די בעובדה זו לבדה, כדי להוכיח חוסר רצינות והעדר גמירת דעת מצידו של המערער, במידה הדרושה לסתירת החזקה."

    אתם יודעים על מה מתבססת הנחת העבודה שהעדאה שכגון זו יכולה להוכיח חוסר גמירות דעת ולבטל את החוזה?