השבתת לשכות ההוצאה לפועל

  • שלוםם
    קובי | 23/09/2014 19:14

    אני אמור לשלם ב28 לחודש אבל לא קיבלתיי תשוברים אז מה עושים.? והוצאה לפועל מושבתת  ותוך כמה זמן עד שמקבלים את הצו כינוס מחוז  לוד  אני רוצה לשלם שיהיה שקט אבל שוברים לא קיבלתי  אני נחשב מוגבל באמצעים    כל ההחלטות היו בדקה 90  ושוברים הזמנתי דרך הטלפון אבל לא הגיעו וב28 צריך לשלם אפשר  לשלם כמה ימים אחרי? מה אני  אשם שלא הגיע

    • השבתת לשכות ההוצאה לפועל
      עו"ד יוסף וייצמן | 01/10/2014 16:10

      שלום רב,

      בנסיבות אילו - אין ברירה אלא להמתין לפתיחת הלשכות ואז לגשת לשם ולקחת את השוברים באופן ידני - גם רטרואקטיבית.

      בברכה,

      יוסף ויצמן, עו"ד
      משרד עורכי דין יוסף ויצמן
      מנהל הפורום