העברת זכות חוב לצד שלישי

  • אשמח לעזרה
    מר | 22/09/2014 12:56

    בנושא פשיטת רגל:
    הגשנו תביעת חוב בשם החברה.החברה כרגע רוצה להתפרק ולמכור את זכויותיה וחובותיה לנאמנות הקשורה לבעל מניות בחברה. על כן, אם תביעת חוב כבר הוגשה מה עלינו להגיש? מה צריכה חברה לעשות כדי שלרוכש זכויות וחובות תהיה זכות תביעה בפש"ר? וכדי שהוא יוכל להיכנס בנעליה. אודה לעזרה.

    • העברת זכות חוב לצד שלישי
      עו"ד טל פינק שליש | 28/09/2014 12:26

      מציעה כי תעלה את שאלתך גם בפורום דיני חברות.

      עם זאת, על פניו, נראה כי מדובר על עניין עיסקי בין החברה הנמכרת לבין הרוכשת של החברה.

      טל פינק שליש, עו"ד

      מנהלת הפורום