הליכנ לפש"ר

  • הליכנ לפש"ר
    יריב | 19/09/2014 09:40

    שלום רב
    אני בן 40 נכה 5 שנים{כנראה אצטרך השתלת לב } אני מוגבל באמצעים 5 שנים משלם 650 ש"ח בחודש.חובןתיי 500 אלף
    אני מקבל נכות ממלל וכן מאובדן כושר עבודה מחברת הביטוח.יש לי שם צבירה של 80 אלף בכספי פנסיה.האם בהליך פשר ייבקשו את הכספים הללו שמהם אני מקבל אובדן כושר עבודה?הרי אם יקחו אותם אאבד את כל זכויותי הרפאויות בחברת הביטוח שמשם הכנסתי העיקרית לכל המשך חיי
    תודה מראש יריב