רונן

  • על הליך פשיטת רגל
    מיכל | 13/09/2014 21:20

    שלום לעו"ד .אני בתיק איחוד מזה כמה שנים על מליון שח .לאחרונה הזדמן לי לשאול עורך דין בתחום ,והוא המליץ לי בחום לגשת להליך פשיטת רגל .רציתי לשאול באופן כללי מהם החסרונות של פשיטת רגל חוץ מזה שעתידים למכור לי את כל נכסי ?

    • רונן
      רונן | 14/09/2014 03:10

      הייתי באיחוד תיקים 6 שנים החוב הגיע ל2 מיליון שקל  איחוד תיקים זה  לחיות ולמות  עם זה   עם ההגבלות   בסוף אמרו ללכת לפשטר   והיה לי שניי  בתים      את שניהם לקחו לי  ומכרו לי  אבל  לפחות אני בן 41   ולא חייב אגורה לאף אחד  וממשיך תחיים מחדש