הגבלת רישיון נהיגה

  • אני
    דניאל | 25/06/2014 12:30

    שלום רב  עיקלו לי תרישיון  הגבלה  למרות שהוא בתוקף עד 2023   עיקלו לי  חשבונות  משכורות ואני כבר לא עובד  מקבל הבטחת הכנסה  רק   זה אסור לאף  אחד לגעת  יש לי חובות של 300 אלף ואין לי כלום    מה הם רוצים ממני  בדיוק להרוס לי תחיים או  שמה? לשדוד ברינקס ? גוף  מטומטם  הריביות שהם מעלים שם    לא  יגרמו לאנשים שאין להם כלום לשלם הכול

    • הגבלת רישיון נהיגה
      עו"ד הילה נדב | 25/06/2014 12:41

      דניאל שלום,

      על מנת לבטל את ההגבלה יש לשלם את החובות במסגרת תיק איחוד, צו תשלומים או לפנות להליכי פשיטת רגל .

      בהצלחה,
      הילה נדב, עו"ד

      • המשך
        דניאל | 25/06/2014 19:07

        אין לי כלום איך לשלם אםם היה הייתי משלם  כמו תמיד אבלאין  בלי הרישיון אני לא יכול לעבוד  ואני עובד בשחור אין לי ממש כלום ניסו ראו   רק החוב גודל זהו

    • פתרון
      גיל | 25/06/2014 17:49

      דניאל שלום,

      העיקולים וההגבלות נובעים מחוסר טיפול בחובות, מצידך.