תשובה

  • אשמח למענה
    אחד | 24/06/2014 15:53

    שלום,
    קיבלתי התראת פש"ר אשר בגינה לא הבעתי התנגדות במועד.
    לאחר כבערך 3 שבועות מהמועד האחרון, הגשתי בקשה כי אני מבקש לאפשר לי להגיש בקשת איחוד תיקים באמצעות הוצ"פ
    ולא להגיע לפש"ר.
    השופט רשם כי אין זה בסמכות ביהמ"ש לאשר בקשה מסוג זה.
    אם כך, למי כן? למי עלי לפנות בבקשה להתנגדות לאחר המועד בפשר? האם אגב טופס 7 הוא הטופס שהייתי צריך להגיש?

    • תשובה
      גיל | 24/06/2014 16:57

      הבקשה להתראת פש"ר הוגשה לבית משפט מחוזי מכאן שלו הסמכות לדון בהתגדותך ולא דרך ההוצל"פ.

      מומלץ לבדוק אם לא כדאי לך לפנות להליך זה ולא להשאר בלכיכי ההוצל"פ שבסופו של דבר לא משרתת אותך אלא את נושיך

      • כנס בבקשה
        אחד | 24/06/2014 18:05

        הבקשה הופנתה לביהמ"ש המחוזי ותשובתו ניתנה ממנו.

    • התראת פשיטת רגל
      עו"ד טל פינק שליש | 26/06/2014 08:39

      בית המשפט המחוזי מוסמך להכריע לעניין פשיטת הרגל וההתראה לגביה, ולא לעניין איחוד תיקים.

      מציעה כי תגיש לבית המשפט המחוזי, באמצעות עו"ד המתמחה בתחום, תגובה להתראה, בצירוף בקשה כי ידון בתגובה על אף האיחור (בצירוף תצהיר כמובן).

      לעניין איחוד תיקים, עליך לפנות ללשכת ההוצאה לפועל ולבקש זאת, אולם הדבר אינו מפסיק את הליך פשיטת הרגל אשר אחד הנושים הגיש כנגדך.

      כמובן שאין באפשרותי לדעת מהו ההליך הנכון עבורך מבלי להכיר את מלוא הנתונים, אולם לאחר בחינתם יש לראות האם הליך פשיטת הרגל או איחוד תיקים הוא העדיף  מבחינתך.

      טל פינק שליש, עו"ד

      מנהלת הפורום