תגישי תביעת חוב

  • מזונות
    ליאור | 19/06/2014 16:30

    אני התגרשתי מבעלי לפני שש שנים וקיבלתי משמורת מלאה על שני הילדים שלנו.
    במשך שלוש שנים הוא לא שילם אפילו פעם אחת מזונות ובגלל שהוא התחמק ממני פניתי להוצאה לפועל.
    לאחר מכן הוא פשט את הרגל - האם זה אומר שהוא פטור מתשלום מזונות, למרות שלא שילם כלל?

    • תגישי תביעת חוב
      עו"ד משה שרגא | 19/06/2014 16:45

      ובקשה לפסיקת מזונות מתוך תיק ההוצלפ

    • בקשה להקצבת מזונות בהתאם לסעיף 128 לפק' הפש"ר
      אחד העם | 24/06/2014 11:30

      1. להגיש תביעת חוב לכנ"ר (תוך 6 חודשים מיום מתן צו הכינוס).
      2. את צריכה להגיש בקשה מנומקת (כולל ההוצאות הרבות להחזקת הילדים) לקצוב מזונות עפ"י סעיף 128 לפקודת הפש"ר - הם יקבעו לך סכום מכאן ואילך (בדר"כ פחות מהסכום שנקבע בפסק הדין למזונות)
      3. רק שתדעי גם כשהחייב יסיים את הליך פשיטת הרגל חוב מזונות לא ימחק ואת תוכלי להמשיך לאחר מכן בגביית החוב.
      אין הפטר לגבי חוב מזונות!
      בהצלחה