מכינה

  • לגבי מכינה לפני משפטים-
    צריך עזרה | 17/06/2014 14:32

    שלום. אני מנסה להתקבל לעתודה במשפטים בעתיד, השאלה שלי היא- אם הנתונים שלי לא יהיה מספיקים- אפשר להתקבל בעזרת מכינה ?(הכוונה היא לבקש דחיית שירות לצורך המכינה). יש אוניברסיטאות ספציפיות שנותנות את האפשרות הזאת ? (אני אנסה ככל הנראה להתקבל לאוניברסיטת חיפה) האם יש מקצועות ספציפיים/מוקצבים שאפשר לשפר במהלך המכינה? כמה זה באמת משפר את סיכויי הקבלה ? הידע שלא באמת אפסי בנושא הזה, כל מי שיכול לעזור אשמח. תודה.

    • מכינה
      עו"ד זיו ביגלמן | 24/06/2014 22:01

      לא מכיר את האפשרות שציינת.
      לדעתי הדבר לא קיים.
      המלצה שלי היא פשוט להתקשר לפקולטות בכל האונבריסטאות ופשוט לשאול בצורה ברורה ואני מבטיח לך שתקבל תשובה.