האם פושט רגל יכול לפתוח עוסק פטור?

  • פתיחת עוסק פטור
    קרן | 18/05/2014 11:16

    שלום,רציתי לדעת  אני בפשיטת רגל כבר 4 שנים  ואני רוצה לפתוח עוסק פטור   מה הפרוצדורה שאני צריכה לעשות? והאם אני יכולה ללא עורך דין?

    • האם פושט רגל יכול לפתוח עוסק פטור?
      עו"ד טל פינק שליש | 19/05/2014 09:43

      אני מניחה שיש לך נאמן, ועל כן הדרך הנכונה היא בשלב הראשון לפנות אליו ולקבל את הסכמתו.

      עם הסכמה זו/סירוב מצידו, יש להגיש בקשה לבית המשפט, מאחר וכל הסכמה של הנאמן כפופה לאישור בית המשפט ממילא.

      מאחר ומדובר בהליך סבוך מעט, בו יהא עליך להוכיח את זכאותך לעשות כן וכן לעמוד בדרישות שונות של החוק, מציעה כי ההליכים ינוהלו על ידי עו"ד הבקיא בתחום.

      טל פינק שליש, עו"ד

      מנהלת הפורום