לא זכאי לסיוע משפטי ובחובות עצומים

  • אבי דחוף
    אבי | 05/05/2014 02:09

    הי אניבן 30 גר אצל ההורים יש לי חוב של 250 אלף  ז כבר הגיע 1 להוצאה
    לפועל אין לי כלום בחייים הלכתי סיוע משפטי רוצים הכנסות של ההורים לא
    רוצים להביא לי  שכר מצווה אותו דבר מה קורה אני לא זכאי לשום סיוע אני כבר
    השתגעתי נהייתי חולה  נפש ועצבני מזה אני בלי שינה  אני כבר חודשים מה אני
    יכול לעשות אני רוצה ללכת לעבוד אבל יעקלו לי את כל השכר שזה יהיה 5000
    שקל  אז לא שווה לי מההלאהה??? מה אני עושה מה זה הבולשיט הזה  מהסיוע שהם
    רוצים מההורים מה אני קשור אליהם כולה גר  אצלם יושןן מה אני  אישן ברחוב ?

    • לא זכאי לסיוע משפטי ובחובות עצומים
      עו"ד טל פינק שליש | 07/05/2014 09:53

      למיטב ניסיוני עם הלשכה לסיוע משפטי, ככל ותציג בפני עוה"ד שם תצהירים של הורייך המעידים כי אתה לא מקבל מהם כל סיוע ו/או עזרה וכי כל הנכסים הינם שלהם, הדבר יכול לסייע לעניין קבלת סיוע משפטי מהמדינה.

      מאחר והמצב כל כך קשה, אני מציעה כי תעשה כל שביכולתך על מנת לספק לסיוע ו/או לשכר מצוה את מבוקשם, על מנת שתוכל לנסות ולשפר את מצבכם.

      לעניין העיקולים, תנסה אולי בשלב ראשון לעשות איחוד תיקים ובמסגרתו עיכוב הליכים, וכך לא יעקלו לך את המשכורת.

      טל פינק שליש, עו"ד

      מנהלת הפורום

      • המשך
        אבי | 07/05/2014 12:51

        סגרו לי כבר תתיקים הייתי בשניהם הם דורשים דברים שההורים שלי לא רןצים בכלל לדבר איתי איך מקבלים הפטר כמה שיותר מהר?

        • בקשה להפטר
          עו"ד הילה נדב | 07/05/2014 13:06

          אבי שלום,

          בקשה להפטר ניתן להגיש רק במסגרת תיק פשיטת הרגל ולא במסגרת ההוצאה לפועל בה אתה מצוי.
          לפיכך עליך להגיש בקשה לצו כינוס ו/או הסדר נושים  ולאחר מכן לבקש הפטר .

          בהצלחה
          עו"ד הילה נדב