תאונת דרכים

  • רשלנות בתחנת דלק
    סוזנה | 13/03/2014 11:06

    שלום רב,
    הגעתי להתדלק בתחנת דלק, בזמן שעשיתי פרסה כדי להגיע לדקלן הגלגל הקדמי בצד ימין של הרכב נכנס\נפל לתוך תעלה שלא הייתה מכוסה בברזל שתאפשר מעבר בטיחותי. הרכב נכנס לתילה ולא יכולתי להמשיך בנסיעה.לא היה שום שלט ליד תעלה זו שיזהיר את הנהג מפנסי סכנה.כל קציני בטיחות של פז לא היו זמינים לכן נאלצתי להסתדר לבד כדי לחלוץ את הרכב מהבור. עזר בחור שבא להיתדלק וכמה מעובדי פז שסמו אבנים לתת תמיכה לגלגל בזמן שהבחור משך את רכבי.רק לאחר שהרכב שלי חולץ עודי פז סמו שלט ושני גלגלים בתוך התעלה כדי להזהיר את הנהגים הבאים. מאוד נלחצתי איחרתי לעבודה ב שעתיים. האם אני יכולה לפנות לבית משפט לצורך פיצוי? יש לי תמונות מזירת האירוע. האם לכתוב מכתב לתחנת דלק? תודה מראש, סוזנה

    • תאונת דרכים
      עו"ד אריק ארביב | 13/03/2014 11:14

      סוזנה שלום,

      לפי הנסיבות המתוארות בשאלתך, אין ספק כי באפשרותך להגיש תביעה כנגד חברת הפז, אולם זאת במקרה ונגרם נזק לרכב.
      כמו כן, היה ונפגעת פיזית, באפשרותך להגיש תביעה כנגד חברת הביטוח שביטחה את הרכב שלך בעת התאונה.

      בכבוד רב,

      אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
      מנהל פורום תאונות דרכים

    • שאלה נוספת
      סוזנה | 13/03/2014 17:03

      היי,
      קודם כל, המון תודה על תגובה המהירה,
      רציתי לוודא עוד משהו קטן:
      האם כדאי לכתוב מכתב לחברת תדלוק (ואם כן, באיזה תוכן, למשל: הנדון קבלת תגובה, דרישת פיצויים וכו') או ישירות להגיש תביעה לבית משפט?
      תודה מראש,
      סוזנה

      • המשך תשובה
        עו"ד אריק ארביב | 13/03/2014 17:47

        אני תמיד ממליץ לפנות תחילה במכתב התראה בטרם נקיטת הליכים משפטיים. היה ומכתב זה לא יזכה למענה או שחברת פז תדחה את דרישתך, אז יש להגיש תביעה לבית המשפט המוסמך בצירוף כל המסמכים הרלבנטיים.

        בהצלחה,

        אריק ארביב, עורך-דין ומגשר
        מנהל פורום תאונות דרכים

    • קשרי לקוחות פז - יצירת קשר
      יגאל | 16/03/2014 08:02

      סוזנה שלום,
      מקריאת הפוסט שלך משתמע שהאירוע התרחש בתחנת פז. אשמח לקבל מידע אודות המקרה על מנת שיתאפשר לנו לחקור אותו ולהסיק מסקנות במידת הצורך.
      אשמח אם תצרי אתי קשר במייל המצ"ב.

      תודה,
      יגאל - קשרי לקוחות פז